2332087777 Χαρίεσσα, Ναουσα mdfruits.ike@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 MD FRUITS of NAOUSSA ΙΚΕ
Εισαγωγές - Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων Νάουσα Ημαθίας


Η επιχείρησή μας “MD FRUITS of NAOUSSA ΙΚΕ” η οποία βρίσκεται στην Νάουσα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Χαρίεσσα, δραστηριοποιείται με εισαγωγές και εξαγωγές αγροτικών προϊόντων.

Ιδρύθηκε το 2020 από ανθρώπους με γνώση στο αντικείμενο και πολύ μεράκι αλλά και με στόχο να προσφέρει ποιοτικά και πάντα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και λοιπά αγροτικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Με συνέπεια & επαγγελματισμό
εξάγουμε τα προϊόντα μας προς Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ιταλία κ.α. και εισάγουμε τα καλύτερα προϊόντα από Τουρκία, Ισπανία κ.α.

Εργαζόμενοι με αγάπη και μεράκι για τα αγροτικά προϊόντα, εξασφαλίζουμε τα καλύτερα προϊόντα και δεσμευόμαστε ότι θα φτάσουν φρέσκα στους πελάτες μας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και του εξωτερικού.
 
  Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τις διαδικασίες μεταφοράς που τηρούμε με συνέπεια, διασφαλίζουν την άρτια συντήρησή τους μέχρι να φτάσουν κοντά σας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στη προμήθεια προϊόντων υψηλής ποιότητας που τηρούν πλήρως όλες τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ώστε να είμαστε σίγουροι για την πλήρη ικανοποίησή σας.
 
 
 
 
 
Στόχοι μας
είναι αφενός ή άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία  σας. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.